Estrenes MEDIA

Estrenes MEDIA: “Lobos de Arga” i “Elefante Blanco”

13/07/2012

Com sempre, trobareu més informació de les pel·lícules a la MFDB.

Lobos de Arga ens trasllada a l’any 1910, al petit poble d’Arga (Galícia), una terrible maledicció cau sobre la malvada marquesa de Mariño i el seu fill, que es converteix en home llop en el seu desè aniversari. Cent anys després, Tomás, un escriptor fracassat i últim descendent masculí dels Mariño, torna al poble convençut que el nomenaran fill adoptiu. Però en realitat els veïns tenen una altra intenció.

Una comèdia dirigida per Juan Martínez Moreno i produida per la gallega Vaca Films i Telespan 2000, que compta amb un gran ventall de còmics de gran carisme: Gorka Otxoa, Carlos Areces, Secun de la Rosa, Luis Zahera, Mabel Rivera, Manuel Manquiña. 

La porta a les nostres pantalles la distribuidora Vértice Cine.

Podeu veure el tràiler d’aquesta divertida pel·lícula aquí:



I de la mà de la distribuidora Alta Films ens arriba Elefante Blanco, dirigida per Pablo Trapero (que ultima detalls de la seva versió de Blancanieves), que va participar en la secció Un Certain Regard d’aquesta passada edició del Festival de Cannes.

Elefante Blanco narra la història d’amistat de dos capellans, Julián i Nicolás, que, després de sobreviure a un intent d’assassinat de part de l’exèrcit durant el seu treball a l’Amèrica Central, s’estableixen en una barriada de Buenos Aires per desenvolupar el seu treball social.

Produida per Morena Films, protagnitzen el film l’aclamat actor Ricardo Darín, Jérémie Rénier i Martina Gusman.

Podeu veure el tràiler d’aquesta intensa història d’amor, drama, compromis i justicia:

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/elefante_noti.jpg

COMPARTIR