Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: “Redención” (Tyrannosaur)

23/03/2012

Podeu trobar més informació de la pel·lícula i del suport MEDIA a la seva fitxa de la MFDB.

Es tracta de Redención (Tyrannosaur), que va presentar-se al Festival de Sundance, on va obtenir el premi al Millor Director (Paddy Considine) i el Premi  Especial del Jurat pels l’actor i l’actriu protagonistes. Durant tot el 2011 ha passat per festivals internacionals com el de Toronto, Sant Sebastià Rotterdam, Los Angeles, Karlovy Vary o Roma. Va guanyar el premi BAFTA a a la Millor Òpera Prima el mes passat, i els premis a la Millor Pel·lícula, Millor Director Novell i Millor Actriu als British Independent Film Awards.


Es tracta d’una producció del Regne Unit que ha rebut el suport del programa MEDIA de la Unió Europea en les modalitats de Distribució Selectiu i Automàtic (140.662€ en total). A Espanya l’estrena la porta Festival Films.

Sinopsi: Joseph, un vidu alcohòlic i dominat per la violència, troba l’esperança de la redempció en la Hannah, una treballadora de la caritat cristiana. En Joseph es burla de la fe de la Hannah i de la seva idílica existència. Tanmateix, aviat descobrirà que la vida de la Hannah no té res de plàcida. Segons avança la seva relació, els dos arriben a adonar-se que, malgrat el dolor, l’amor i l’amistat poden trobar-se fins i tot en els racons més foscos.

Tràiler:




http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/E_tyrannosaur.jpg

COMPARTIR